Saimaan Rastiseikkailu – Talvi

Saimaan rastiseikkailu - TYKY ohjelmaa talvella Lappeenrannassa ja Imatralla - Holiday Club Saimaalla

Potkukelkka dragrace

Saimaan Rastiseikkailu – Talvi

Talvisessa Saimaan rastiseikkailussa ryhmääsi odottaa joukko erilaisiarasteja suoritettavana!

Suuri ryhmä jaetaan pienempiin n. 10-20 hengen joukkueisiin,jotka kilpailevat keskenään. Pisteitä saa myös “tykeimmästä”  tiimin nimestä, joten tässä kohtaa kannattaa viimeistään heittää vapaalle! Ryhmälle annetaan kartta ja vihjeitä jokaiseen selviytymisrastiin. Ryhmät kiertävät seikkailuja annetun aikataulun mukaisesti.

Soveltuu: TYHY-ryhmille, illanviettoon, kokouksen oheisohjelmaksi, ryhmäohjelmaksi ja vaikka synttärijuhlien oheisohjelmaksi

 

Seikkailurastit talvella:

Viirin valmistus – Ensimmäiseksi valmistetaan joukkeellenne viiri. Sitä saa kantaa ylpeänä joukkueestaan aktiviteeteista toiseen.

Taukopaikan valmistus – Taukopaikka pitää olla kunnossa. Meillä se tehdään jäälle riippumattoon.

Puolijoukkueteltan pystytys Hyväksytty teltan pystytys vaatii aina sen, että savu nousee piipusta ja kangas on kireä kuin viulun kieli.

Aarteenmetsästys – Ympäri tapahtumal-aluetta on piilotettu joukko aarteita, jotka joukkueesi täytyy löytää, jos aikoo olla mukana kärkikahinoissa.

Retkiluistelu – Porukan kömpelö on hukannut lapasensa pitkin retkiluistelubaanaa. Eihän Saimaan talvessa pärjää ilman. Joukkueen on etsittävä kaverille lapaset retkiluistimilla luistellen!

Lumikenkäily – Nyt on yksi joukkueesta uupunut päivän askareissa. Joukkueen täytyy nyt lumikengillä kävellen hinata uupunut ahkiossa takaisin ihmisten pariin.

Porosuopunki – Poro jo kosketusetäisyydellä. Ensin se täytyy kuitenkin “lassota” suopungilla, jotta se saadaan taas valjastettua ajokäyttöön.

Pässinkiveksenheitto –  Pässistä kaikki osat eivät kelpaa syötäväksi, vaan “ylimääräiset osat” heitellään orrelle. Tässä lajissa katsotaan, kenellä on tarkin heittokäsi.

Frisbeegolf – Jäälle on sijoitettu frisbeegolfmaaleja, ja joukkueen täytyy saada kaikki kiekot perille maaliin asti. Heittojen määrä lasketaan.

Jousiammunta – Koska nälkä uhkaa iskea, täytyy evästä saada, mutta ensin saaliiseen pitää osua.

Kiihdytyskisa potkukelkalla –  Joukkue voi pienen harjoittelun jälkeen päättää, ketkä joukkueesta laitetaan kisaamaan siitä, kuka on nopein potkuttelija.

Luonnonjää-curling – Olympiacurlingin erikoismuoto luonnon jäälle. Vaatii tarkkuutta aivan yhtä paljon, mutta kannustushuutokin ratkaisee paljon!

Kelluntaa kuivapuvuissa – Voit pelastaa joukkueesi kapteenin jäälautalta tai sup-laudalta

Polkuauto Drifting – Kuka driftailee kauramoottorilla komeiten?

Tapahtumapäivä huipentuu aina palkintojenjakoseremoniaan!

Soveltuu: 6-2000 hengelle
Kesto: 1-5h riippuen ryhmän koosta

Esim. 6-50 hengelle, kesto n. 1,5-3h
3-5 aktiviteettia
Hinta: 34 € / hlö

 

Tarjouspyyntö:

 

kuvia:

1062643_n

IMGP5202

20150427-DSC_1254n

img_8527mp

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna