Safarit Venäjälle kesällä 2017

Lähde mukaan Venäjän safarille omalla tai meidän mönkijällä

Safari lähtee mukavasti hotellilta Imatralta aamupalan jälkeen suoraan mönkijöillä ajaen. Näe hylätyt Mig-hangaarit, Tali-Ihantala, Äyräpää, Heinjoen harjumaisemat ja paljon muuta! Voit lähteä matkaan omalla tieliikenne- tai traktorimönkijälläsi sekä esim. enduromoottoripyörällä tai offiautolla. Tai voit myös vuokrata meiltä mönkijän reissua varten. Rajalle on Imatralta matkaa vain n. 10 km ja rajanylitys muodollisuuksineen vie aikaa noin 0,5-2 tuntia. Heti Svetogorskin puolella voimme vierailla kaupassa ostoksilla täydentämässä retkieväät, sillä kohta ajamme jo metsässä. Safari seurailee Vuoksen vartta kohti kaakkoa ja entistä Kääntymän kylää. Matkalla on monta vesiestettä missä on kiva huuhdella mönkijät.
Jos ajointoa on voimme käydä Vezevon hylätyllä lentokentällä tai Tali-Ihantalan taistelupaikoilla. Sinne on joku jäänyt. Kiinni joskus mönkijälläkin ja uhonnut ostavansa seuraavalle retkelle “munsteri-renkaat”. Saunassa se on jo unohtunut – yleensä!


Illallinen upeassa järven päällä olevassa ravintolassa kruunaa ajopäivän. Ruokamenut ovat hyviä ja suussa sulavia pitkän ajopäivän jälkeen.


Seuraavana päivänä syömme maittavan aamiaisen hotellin ravintolassa tai omassa mökissämme. Jos on kotiinlähdön aika suunnittelemme aamiaisella paluureittiä. Koskaan ei tulla takaisin samoja polkuja. Jos mielii pidempään seikkailuun ja on matkalla useamman yön voi matkaa jatkaa Taipaleenjoelle tai Äyräpäähän ja seurailla vuoksen toista puolta takaisin. Olemme käyneet myös Laatokan rannassa jäiden lähtöä katsomassa. Se on aika kokemus!


Lisäkohteita:

Vezevon hylätyllä lentokentällä
Tali-Ihantala taistelupaikat
Äyräpää
Taipaleenjoki


Aikataulut kesälle 2017

Jo sovittuja safaripäiviä, joissa tilaa vielä

29-31.5
19 – 21.6
3-4.7

Helpoiten safarin suunnittelu käy niin että sovit oman porukkasi kanssa ajan ja katsotaan kuinka se käy meille. Tai lähdetään suunnittelemaan yhdessä porukkaa mihin mahtuisit mukaan.


Hinnasto:

alk. n. 360 € yhden yön safari Karjalaan + mahdolliset viisumikulut
alk. n. 250 € vmönkijävuokra / vrk , riippuen lisävarusteista

Mahdollisuus myös lisäpäivään.


Pyydä jo tarjous omasta seikkailustasi tulevana kesänä!

 

imgp7771m

imgp7905m

imgp7883m

 


 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna